طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام . یک سال و نیم است که عقد کردم و عروسی نکردیم همسرم بیش از یک ماهه که خبری ازش نیست نه زنگ نه پیام. این اتفاق قبلا هم تکرار شده
و طبق شناختی که ازش پیدا کردم برای هم مناسب نیستیم و انسان بی مسئولیتی است اولین قدم برای اقدام به جدایی باید چی باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سو رفتار دیگه ای نداشتند؟ اگر صرفا غیبت دارند بهتره یک اظهارنامه ابتدا بفرستید براشون بعد دادخواست طلاق ثبت کنید. اگر سو رفتار های دیگه هم دارند میتونید بفرمایید که راهنمایی کنم یکم مفصله و موارد متعدد. برای تکمیل بودن مدارک عرض میکنم که دادخواستتون رد نشه. اگر تونستید تماس هم بگیرید بهتره برای اشتراک جزییات. موفق باشید