مطالبه وجه از ظهرنویس چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سال 98 یک خودرو همسرم خریدن که من پشت چک ها ی ایشون که متعلق به خودشون بود رو امضا کردم الان اقساط رو پرداخت نکردن حدود 118 میلیون شده وقتی به شرکت مراجعه کردم چون ابلاغیه برام اومده بود گفتن پدرشون هم روی پرونده به عنوان ضامن اضافه شدن با توجه به اینکه من الان از ایشون جدا شدم و پدرشون هم به عنوان ضامن اضافه شده در پرونده من هم درگیر میشم یا خیر ؟ خود شرکت گفتن اول خود ماشین و خودشون و پدرشون هستن شما نگران نباشید اما چون میترسیدم گفتم از یک وکیل خوب هم راهنمایی بگیرم ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر مواعد قانونی رعایت شده باشد ظهرنویس در کنار ضامن و صادر کننده مسئولیت دارد. لکن پس از پرداخت امکان رجوع به صادرکننده را دارد.