آیا همسرم می‌تواند در صورت طلاق مبلغ ماشین خود را مطالبه کند

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام همسر من خانه نداشتن و برای خرید منزل ماشینشون رو فروختن و مابغی مبلغ خونه را خانوادم دادن، سوالم این است اگر من به هر روشی بخوام از ایشون جدا بشم آیا ایشان میتواند طلب مال خود را کند ؟ حتی در صورتی که بنده مهریه ام را اجرا بگذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر نمیتوانند ، در صورتیکه سند مالکیت تماما بنام شما باشد نمیتوانند کاری انجام دهند ، و در صورتی که اقرار نامه به وصول مهریه نداده باشید میتوانید مهریه خود را مطالبه کنید