آیا مال به فروش رسیده است یا در شرف فروش هستید ؟ و اداره سرپرستی از این مال ( سهم الارث مورد نظر ) که به محجور می‌رسد مطلع هست یا خیر؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .مادرم قیم برادرم هستم برادرم بیماری دوقطبی داره ومحجورهستند به برادرم سهم الارث ازطرف پدرم رسیده .آیا این پول باید به حساب دادگاه بمونه ومادرم که قیم ایشان است حق برداشت پول راندارند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود امور محجور تحت نظارت اداره سرپرستی با اقدام قیم انجام میشود بنابراین بعد از فروش سهم الارث سهم محجور به حساب دادگاه واریز میگردد و از طرف قیم قابل برداشت نیست مگر در صرف و صلاح امورات قیم مصرف گردد