آیا امکان گرفتن سهم الارث دیگری وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر اگر پسر بزرگ خانواده دارای همسر دائم ویک فرزنددختر فوت کند به پدر و همسر و فرزند ارث می رسد.حال اگر برادرفرد فوت شده پسر کوچکترخانواده از پدر خود وکالت بلاعزل وتام داشته باشد میتواند ارث پدر خود را از برادر بزرگترش بگیرد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر قواعد ارث آمره هستند وتوافق خلاف آن امکان پذیر نیست.