استرداد هدایای دوران نامزدی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. من نامزد بودم و نامزدیم و بهم زدم به علت اینکه زده بود زیر شرایطی که اولین جلسه گفتم و اون قبول کرد. ولی الان میخواد شکایت کنه که تمام هزینه هایی که کردم و پس میگیرم میخوام بدونم که مثلا ما رفتیم بیرون غذا خوردیم . یا پول وسایلی که برای مراسم نامزدی گرفته و میتونه از من پس بگیره . آخه من انگشتر طلا و موبایل و پس دادم ولی ادعا میکنه که حتی پول آب معدنی که بیرون خوردیم هم ازت میگیرم ‌

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام این هزینه هایی که شما میفرمایید قابل استرداد نیست. فقط همون هدایایی که پس دادید کافیه نگران نباشید