وکالت نامه شما نامحدود هست از نظر زمانی یا خیر؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید من به یه نفر پنجاه میلیون پول دادم اون به من چک داده ولی چک رو پاس نکرده وکالت محضری برا فک پلاک دارم سند ماشین و مدارکش دست خودم هست و همچنین بر رویه کاغذ نوشته شده که در صورت پاس نشدن چک من نسبت به خودرو اتومبیل اقدام کنیم اثر انگشت و امضا کرده آیا من میتونم ماشین رو توقیف کنم و چک رو نقد کنم باید چیکار کنم راهنماییم میکنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بدوا باید چک منتج به گواهی عدم پرداخت گردد پس از آن نسبت به چک اجراییه صادر کنید و در واحد اجرای احکام توقیف انتظامی و بعد توقیف فیزیکی را درخواست نمایید در اختیار داشتن مدارک و برگ سبز ماشین به شما این اطمینان را می‌دهد که مالک نتواند مال را به دیگری منتقل نماید و وکالتنامه جهت تعویض پلاک هم تا زمانی که به فیزیک ماشین دستر سی نداشته باشید اثری برای شما ندارد مگر آنکه در یک راه حل سخت تر با دست نویس و وکالتنامه وجه التزام بودن خودرو در ازای برگشت چک را در محکمه ثابت نمایید که راه بسیار طولانی خواهد بود