آیا امکان ازدواج بدون اذن پدر وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

#سوال
سلام وقتتون بخیر من یه دختر 17 ساله‌ام چندماهی هستش با یه پسری 26 ک قبلا زندگی ناموفق داشته اشنا شدم و دلیل طلاقش موجه

ولی وقتی خانواده موضوع فهمیدن بشدت بامن برخورد کردن حتی فیزیکی شدید .. ک سنت کمه و باید درس بخونی و ازین حرفا ولی من اونو میخام و تصمیم گرفتیم از هر راهی ک شده بهم برسیم حتی.. فرار .. چون خیلی از اخلاق ها و خصوصیاتمون بهم میخوره و قشنگ حرف های هم دیگ درک میکنیم ولی چندتا مشکل هستش یکی میگن باید درس بخونم و شاغل باشم دوم اینکه اختلاف سطح خانواده من و اونه
من مادرم بازنشسته نیرو انتظامی و پدرم تولیدی داره ولی خانواده اون همشون شغل ازاد و ساختمونی دارن و خودشم فوق دیپلم کامپیوتر داره و از شغلش درآمد 20 30 میلیونی شایدم بیشتر داره
اصلی ترین مشکل همین اختلاف سطح ک خانوادم نمیزاره من باهاش ازدواج کنم ولی برای من اصلا مهم نیست و مهم اینکه اهل کار و زندگی بشدت خانواده دوسته
حتی اون پسر تا چند وقت نمیدونست ما پولداریم و بخاطر پول با من اشنا نشد

ممنون میشم هر راهنمایی دارید بهمون بگید حتی وکیل یا بدون اذن پدر عقد کرد یا محضری ک کارمون اوکی کنه حتی با فرار اگه راهی بر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر امکان ازدواج دختر بدون اذن پدر وجودندارد ولی درصورتی که پدر بدون مانع مشروع از دادن اذن امتناع نماید میتوانید با اجازه دادگاه ازدواج نمایید. البته شما هنوز به سن قانونی هم نرسیده اید.