مطالعه سهم الارث از اموال

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.خسته نباشید بنده برای گرفتن ارث پدرم که چندساله فوت شده میخوام شکایت کنم ولی نمیدونم شکایتم موفق هستش یا نه چون خواهرام وبردرام همکاری نمیکنن خواهرام که مجردن وتو اون خونه پدرم زندگی میکنن میگن ماشکایت نمیکنیم منم که 12ساله ازدواج کردم متاهلم.وفقط من میخوام شکایت کنم یعنی تنهایی میتونم شکایت کنم و همه ارثم رو که به اسم پدرم هستن رو بگیرم ملک و ساختمون و ماشین به اسم پدرم هستش وبردرام هم ماشین رو استفاده میکنن ویه بردارم که متاهله تو اون خونه زندگی میکنه شناسنامه و مدارک پدرم که فوت شده روهم بهم نمیدن فقط مدارک خودم دستمه فقط میخواستم بدونم آیا بنده تنهایی و بدون مدارک که بهم نمیدن شکایت کنم و به حقم برسم آیا صددرصد به حقم میرسم؟؟
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت را تقدیم شورا نمایید پس از استعلام و اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ماترک را تقدیم دادگاه نمایید