اثبات زوجیت

دسته بندی : خانواده | اثبات زوجیت
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. من سال 1402 از همسرم جدا شدم به دلایل زیادی و تصمیم گرفتیم به خاطر بچون این طلاق مخفی بماند و باهم به زندگی ادامه دادیم ...مهریه ام را تمام و کمال تو شرایط خاص مجبور شدم ببخشم...بعد از مدتی بینمون صیغه محرمیت خواندیم و من بار دار شدم و 7ماهه هستم ولی هنوز همسرم راضی به قبول برگشت به زندگی و عقد دائم نیست من تیرماه زایمان دارم آیا برای بیمارستان و زایمان و شناسنامه مشکل پیدا میکنم؟ واینکه راهی هست قانونی که همسرم به اجبار مرا عقد دائم کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام‌ بله برای اخذ شناسنامه برای فرزند مشکل ایجاد خواهد شد شما باید دادخواست اثبات رجوع در مدت عده را نمایید و