بازگشت به کار ومطالبه خسارات

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام در سازمان دولتی کار میکردم چند سال بیخودی بر خلاف قانون اخراج شدم . به درخواست‌های که خودم دادم کارفرما تازه میگن برگردم بکارم .
میخواستم دیوان شکایت کنم ‌‌.حالا اگر برگردم بکارم .بعدا میتونم دیوان شکایت کنم خسارت های چند سال نبودم بگیرم .؟
یا برنگردم بکارم درخواست بازگشت بکار و خسارت هام را شکایت کنم ؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما زمانی می توانید مطالبه خسارت نمایید که بازگشت به کار شما در مرجع قانونی مورد تایید قرار گرفته باشد ودر این صورت می توانید حقوق ایام بلاتکلیفی را مطالبه نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید