نوع سرمایه گذاری را بفرمایید ؟ آیا مال مشاعی تحت یک نام خریداری شده با خیر؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.ورثه مالی راسرمایه گزاری کردندسودحاصل باید به‌صورت پسرودختری تقسیم شودیابه صورت یکسان.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود تقسیم سهم الارث بر اساس قانون به نسبت دو به یک فیمابین دختر و پسر تعیین گردیده اما سود حاصل از مشارکت سهم الارث می‌تواند به اندازه قدر السهم هر یک نباشد پس اگر توافقی فیمابین وراث باشد مجری خواهد بود در عقد مشارکت اگر نحوه تقسیم سود و زیان معین نگردد اصل بر بالمناصفه بودن است