طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
18 ساله ازدواج کردم دارای دو فرزند ، همسرم از همان اول ازدواجمان دائم از طریق اس ام اس و بعدها شبکه های اجتماعی با هر جنس مخالف که مایل باشه براحتی صمیمی شده و ارتباط برقرار میکنه و بهانه ارتباط کاری میاره ، چند ساله به بهانه امور مالی، در اینستاگرام با کارمند شرکتی که در ارتباطه ، صمیمیت خارج از عرف داره پیامها را پاک میکنه بطور جدی بهش هشدار دادم و گفتم دیگه نباید ا دامه بده ولی در واتساپ هم همچنان ارتباط دارن و فیلم و کلیپهایی شاد و پیامهای حاوی شوخیهای بد ... میخوام ازش طلاق بگیرم هیچ صمیمیت ، همدلی ، همسری هم تاکنون ازش ندیدم چه کار کنم ، خانواده ای که بتونم روشون حساب کنم هم ندارم ولی دیگه تحمل این مرد بی مهر را ندارم ... تکلیف دختر 14 ساله و پسر یکساله چی میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما اگر بتونید ازتباط نامشروع و تکرار این جرم رو از همسرتون به اثبات برسونید( البته با دلایل و مستندات کافی) میتونید هم طلاق ثبت کنید و رای بگیرید و هم حضانت دخترتون رو به دلیل رفتار های ناهنجار همسرتون بگیرید. پسرتون هم تا 7 سالگی باشماست. کامل توضیح دادم اگر مشکل داشتید و سوالی بود میتونید تماس بگیرید در خصوص جزییات کمک بگیرید