مطالبه حقوق و بیمه از محل کار سابق

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما ببخشید دادش من در محل کار ش حادثه دید ما شکایت کردیم از ایشون ودیعه پرداخت کردن ودادش من از ایشون حقوق حدود 4 ماه قبل زیاده طلب دارد و به هر نحوی کار فرما مه من حقوقش دادم بودم اتاق عمل نمی دونم از این چیزا الا نزدیک به یک سال چند روز شد باید دادش من باش چه کار کند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌توانید با طرح دعوا در سامانه اداره کار درخواست مطالبه حقوق و سایر مزایای خود را بنمایید