مطالبه مهریه از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چون زن درخواست طلاق میده مهریه را باید ببخشه ؟ هیچ راهی نداره بتونم مهریه ام را بگیرم ؟ سند دو خانه هر دو تا سه دانگ بنام منه ولی من به سند ها دسترسی ندارم ، چطور اینا را بدون سند اثبات کنم ، میتونه بدون اطلاع من سندها را تغییر بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کی همچین حرفی زده؟!! مهریه تحت هر شرایطی به شما میرسه بایداز طریق اجرای احکام ثبت اسناد و املاک شهرتون توقیف کنید ابتدا بعد تشریف ببرید دادگاه اسنادی که دستتون دارید یا ندارید هم مهم نیست سیستمی توقیف میشه اگر به اسم خودتونم هست کسی نمیتونه بدون حضور خودتون انتقال بده. امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید. اگر دوست داشتید امتیاز کامل بدید لطفا