عدم تخلیه ی ملک توسط مستاجر

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر سال جدید رو بهتون تبریک میگم.میرم سر اصل مطلب
من حقیقت ی جا مستاجرم که باید قبل عید خونه رو خالی میکردم ولی صاحب خانه پول رهن من رو نداشت که بده برای همین دو ماه منو نگه داشت من کرایه رو سر موقع ب همون مقدار ک بوده پرداخت کردم.ایشون ی مستاجر هشت روز پیش پیدا کردن تونستن نصف مبلغ رهن رو ب حساب من واریز کنن ک گفتن باید تا امروز پنجم تخلیه کنید منم بهشون پیامک کردم انشالله تا 5 خالی میکنم.الان خدا شاهده من هرجا میرم کرایه ها خیلی بالاس بهشون میگم مهلت بیشتر بدین تا بتونم ی جای مناسب پیدا کنم میگن نه مستاجر جدید گفته تا امروز اگر اونجا رو تحویل نده روزی دویست و پنجاه باید جریمه بده.اخه این میشه ایشون اون موقع ک من پول رهن میخواستم نداشت بده حالا ک مستاجر پیدا کرده میگه ی هفته ای بلند شو من زن و بچمو ببرم تو خیابون میگه جریمه مستاجر جدید به پای شماس.اگر قبل عید ب من پول رهنمود میدادن ب رهن و اجاره سال قبل خونه میگرفتم به نفع خودشون کار کردن چون مستاجر قبل عید گیرشون نمیامد.الان من چیکار باید بکنم باید خالی کنم یا اگر خالی نکنم جریمه مستاجر جدید ب پای منه؟ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم متاسفانه باید ملک را تخلیه کنید یا تمدید وگرنه متحمل خسارت خواهید شد.