الزام تنظیم سند موتور سیکلت

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما یک موتور سکلیت برقی خریداری کردیم ولی خانم فروشنده که متل یک شهر دیگه بود عجله داشت گفت بعدا وکالت غیر حضوری برای تعویض پلاک واستون میفرستم ،این موتور برقیها در جزیره کیش برگه سبز ندارن و سیستم شهرهای دیگه برای وکالت غیر حضوری برگه سبز میخان ،حالا این خانمه چون مسیرش دوره نمیاد جزیره برگه سبز هم نداره وکالت بفرسته ،چکار کنم واسه تعویض پلاک ،؟با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ضمن مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند را تقدیم نمایید