مطالبه مهریه بیش از ۱۱۰ سکه

دسته بندی : خانواده | مهریه
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده در سال 94 توافقی جدا شدم و بابت 313 سکه مهریه یک زمین معادل 213 سکه دادم و بابت الباقی توافق ماهی نیم سکه داشتیم تا یک سال هم نیم سکه ها را پرداخت کردم
با گران شدن سکه دیگر قادر به پرداخت نبودم طرف مقابل اقدام به توقیف یارانه و حسابهای بانکی من نمود و هرچی داشتم گرفت
چند سال بعد هم یک چهارم حقوقم را گرفت که همین باعث شد شرکتی که در ان کار می کنم بیمه مرا قطع کند.
چندین مرتبه به استناد به پرداخت بیش از 110 سکه من از قاضی حکم گرفتم حسابهای بانکی مرا ازاد کنند و فقط موجودی آنها برداشت شود و قاضی حکم دادند ولی مجدد ایشان توقیف میکردند

حال دیروز ناگهان حکم زیر برای من آمده:
احضار جهت اجرای حکم:
با توجه به محکومیت شما به موجب دادنامه صادره از سوی شعبه......
مقتضی هست ظرف مدت سه روز جهت اجرای رای صادره

87 عدد نیم سکه بهار آزادی در این شعبه حاضر شوید در غیر این صورت حکم جلب شما صادر خواهد شد!
من نمیفهمم چطوری وقتی بیش از 220 تا سکه دادم این اومده منو ملزم به پرداخت مهر کرده و جلب هم نوشته !؟
الان چکار باید بکنم میترسم بروم اجرا مرا جلب کنند یا حکم وثیقه بدهد برای ازادیم!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی بهتر است شما در اجرای احکام حاضر شوید چون بیان نموده در صورت حاضر نشدن جلب خواهید شد، پس هنوز حکم جلبی صادر نگردیده است.