پیگیری پرونده در اجرای احکام

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده بخاطر افت قیمت شکایت کرده بودم از شخصی و الان تو مرحله اجرای احکامه و من به اجرای احکام رفتم 4 ماه پیش و این پیامک برام همون موقع اومد :(آقاي اميررضا محمدي پرونده شما به شماره
و شماره بايگاني
به شعبه1 اجرا مدني- مجتمع صدر-تهران واصل شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد)
الان حدودا 4 ماه گذشته ولی هیچ پیامی نیومده واسم چیکار باید کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از طریق سامانه خدمات قضایی در قسمت نوبت دهی نوبت اخذ نمایید و به اجرای احکام مراجعه نمایید در غیر این صورت پرونده شما پیگیری نخواهد شد