خانمی 45 ساله هستم 18 سال ازدواج کردم فرزند ندارم چگونه می توانم از همسرم جدا شوم

دسته بندی : خانواده | طلاق
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . خانمی 45 ساله هستم 18 سال ازدواج کردم فرزند ندارم چگونه می توانم از همسرم جدا شوم البته به مهریه برای ادامه زندگی نیاز دارم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود شما نمی‌تونید طلاق بگیرید مگر عسر وحرج همسرتان را اثبات یا توافقی جدا شوید