راه های درخواست طلاق توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | مهریه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانمی 45 ساله هستم 17 سال ازدواج کردم فرزند ندارم چگونه می توانم از همسرم جدا شوم به مهریه برای ادامه زندگی نیاز دارم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم سه راه وجود دارد اول این که وکالت در طلاق داشته باشید ،دوم توافقی و سوم اثبات عسر و حرج مثل کتک زدن شما،عدم پرداخت نفقه،ازدواج مجدد مرد و...