فسخ معامله به دلیل متضرر شدن بیش از حد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سه سال پیش ملکی را قولنامه ای فروختیم، چون از قیمت خبر نداشتیم خواهرم به یک دهم قیمت خرید برای دخترش. تو قولنامه علاوه بر اینکه اسقاط خیارات ذکر نشده حتی پیش بینی شده در صورت بروز اختلاف با مذاکره حل شود. وگرنه دادگاه. حالا طرف حاضر به مذاکره نیست. شانس برنده شدن در دادگاه چقدر است

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم در چنین شرایطی شما باید اطلاع داشته باشید که شما میتوانید از خیار غبن مقرر در ماده 416 به بعد قانون مدنی برای فسخ معامله استفاده نمایید اما آنچه که حائز اهمیت است این که استفاده از این خیار مستند به ماده 420 همان قانون فوری می باشد به این معنی که چنانچه مدت زمان زیادی از اطلاع شما از مغبون و متضرر شدن گذشته باشد استفادهاز این اختیار قانونی سخت و در مواردی نشدنی خواهد شد. اما به هر صورت میتونید از این طریق که خدمتتون بیان شد اقدام نمایید. البته ممکن است در میابعه نامه نیز مواردی نوشته شده باشد که مستلزم رویت مفاد قرارداد می باشد. در صورت تمایل برای راهنمایی بیشتر میتوانید از طریق مشاوره تلفنی با ما در ارتباط باشید.