معرفی داور به دادگاه برای طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ..
درخواست طلاق ثبت شد ..با داشتن حق طلاق از طرف زوج ..و بخشیدن مهریه به طور کامل. ...و ابلاغیه هم برام ارسال شد ودذ متن ابلاغیه از داوری گفته شده ..خواستم سوال کنم یعنی باید شاهد معرفی کنم ؟؟به چه صورت هستش ..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی خیر مبایست شخص متاهل بالای سی سال را بعنوان داور معرفی نماید تا از طریق دفتر خدمات قضایی نطریه خود را ارائه نماید .