تنصیف اموال و دارایی‌ها به نفع زوجه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام؛

در خصوص شرط ضمن عقد به شرح ذیل که به صورت سند رسمی ثبت شده است:

در صورتیکه طلاق، متارکه یا جدایی اتفاق افتد، خواه به درخواست زوج و یا به درخواست زوجه باشد؛ زوج متعهد میشود نیمی از دارایی خود را که در زمان زناشویی کسب کرده به زوجه تملیک نماید.

آیا زوج می تواند برای جلوگیری از تنصیف اموال ، دارایی های خود مثل خانه و ... را به نام افراد دیگر بزند تا از این موضوع فرار کند؟ یا اینکه قانون متوجه آن میشود و اموال را واقعا بین زن و مرد نصف می کند؟

لطفا در صورت امکان با جزئیات توضیح دهید

ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به شرط ضمن عقد و امضای زوجین نسبت به آن بله امکان پرداخت تنصیف اموال تا 50 درصد آن وجود خواهد داشت البته اگر قبل از درخواست تنصیف اموالی جابجا بشود رویه قضایی ان است که اگر احراز شود بابت فرار از پرداخت دین ای کار انجام شده به ارزش ریالی ان محکوم خواهید شد