طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده از شوهرم شکایت کردم جهت طلاق و گفتم ایشون اختلال روانی داره دوقطبی است تجدید نظر گفت به روانپزشک قوه مراجعه کنند نمیدونم چرا قاضی نوشته در معیت به روانپزشک واحد مرکز مراجعه درصورتی که 3ساله من اصلا این اقا رو ندیدم و طلاق نمیده دلیل رفتن بنده به روانپزشک متوجه نمیشم چون ایشون نگفته زنم مشکل داره
و اینکه اگر من جلسه رو نرم چه اتفاقی میفته ؟
ایا میتونم در اون ساعت که تعیین شده نرم و یکساعت بعدش برم که اون اقا رو نبینم
یا دیگه نمیتونم برم
واگر کلا نرم چه میشود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به دادخواستی که شما ثبت کردید برای تایید حرف شما قاضی تصمیم گرفته بفرسته اونجا. اگر تشریف نبرید براتون خوب نیست اگر اظهاراتی دارید باید پیش روانشناس هم مطرح کنید و تایید کنند وگرنه دعوای شما رد خواهد شد. سوال یا چالش دیگه ای دارید میتونید تماس بگیرید در خدمتم