توقف فرایند اجرا در واخواهی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقتتون بخیر بعداز حکم اجرائیه و تقاضای واخواهی بنده چون حکم غیابی بوده واخواهی از طرف دادگاه قبول شده است اما بعداز سه روز از قبول واخواهی ماشین بنده از طرف شاکی پرونده توقیف شده وبه پارکینگ منتقل شده آیا من میتونم باتوجه به رد نشدن تقاضای واخواهی ماشین روازاده کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام می بایست درخواست دستور موقت مبنی بر توقف فرایند اجرای حکم از دادگاه خواسته شود و پس از تایید فرایند اجرا و توقیف متوقف می شود