راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
همسر من قبل از عقد به من و خانوادم به دروغ گفت که رسم خانواده ما 14 سکه هست برای مهریه و قسم جلاله هم خورد و گفت که چون پدر و مادرش مریض هستن نمیتونن برای این موضوع مذاکره یا بحثی کنن و بعد از بگو مگو های اون با خانوادم به زور 72 سکه شد مهریه من و هیچوقت حتی موقع خوندن خطبه من و خانوادم راضی به این مهریه نبودیم و ما می‌گفتیم 114 تا باید حداقل باشه . بعد از خوندن خطبه و برگشتن از محضر خواهرش به من گفت که چجور راضی شدی به این مهریه کم با این تحصیلات و خانواده من که دیپلمم ندارم و خانوادم کارگر هستن 110 تا سکه دارم و من و خانوادم تازه متوجه شدیم غذیه 14 تا سکه دروغی بوده از طرف مادرشوهر و خود همسرم
الان میخوام راهی پیدا کنم که حداقل سکه هام 100 تا بشه چون خسته شدم از سرکوفت شنیدن بابت این غذیه از سمت خانواده خودم و اطرافیانم و مسخره شدن توسط خانواده همسرم
توروخدا کمکم کنیم زندگیم از هم نپاشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر امکان افزایش مهریه بعد از عقد وجودندارد ولی میتواند برای شما صلح کند.پیشنهاد می شود به جای افزایش تعداد سکه به طریق صلح ، سهمی از اموال شان داشته باشید.