اقرارنامه ی دریافت طلب از مدیون

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض احترام
در رابطه با طلبی که بنده از شخصی داشتم در حدود بیست سال پیش و ایشان از دادن بدهی سرباز زدند در حضور مشهودین، بدهی در برابر معاوضه ملک بوده که ارزش ملک ایشان کم تر از ملک بنده بوده و می بایست مقدار پولی به بنده بدهند
ایشان بعد از بیست سال به گفته خود و فرستادن مشهودین همون معامله خواستار پرداخت بدهی هست که به گفته خودش مبلغی پیشنهاد داده شد که مورد قبول قرار گرفت و هیچگونه فریب و زوری در کار نبوده
میخواستم بدونم چه نوشته باید امضا بشه(توافق نامه،صلح نامه،اقرار نامه و یا..)که چه در زمان حیات شخص و یا در زمان فوت چه خود شخص و چه وراث هیچ ادعایی نداشته باشن و هیچ مشکلی پیش نیاد و اون مقدار پول قید شده تمام و کمال به بنده پرداخت بشه
ممنون میشم لطف کنید جواب بدید🌹🌺

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم عنوان خیلی فرقی نمی کند مهم متن و مفاد قرارداد است هر چند بهترین در این خصوص اقرارنامه یا صلحنامه است.