شرایط سنوات و حقوق در صورت استعفا

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من از سال 91 تا تا پایان سال 1402 با شرکتی قرار داد موقت کاری داشتم که در 19 مهر 1402 استفاء نوشتم که از مورخ 30 مهر 1402 قادر به همکاری با آن شرکت نمی باشم البته بصورت شفاعی از قبل اعلام کرده بودم که در همین راستا با دستور مدیر عامل آن شرکت قبل از تاریخ موعد از حضورم در شرکت جلوگیری بعمل آمده و نامه رسمی به واحد اداری زده شده که جلوگیری کنن
* آیا من می توانم سنوات و حقوق تا پایان قرار داد را از آن شرکت با توجه به استعفا از آن شرکت بگیرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر گرامی باتوجه به اینکه شما شخصا نسبت به استعفا و انحلال قرارداد اقدام نمودید بنابراین دریافت حقوق وسنوات تا پایان مدت قرارداد امکان پذیر نمی باشد و صرفا تا همان زمانی که اسعفا دادید میتوانید مطالبات داشته باشید.