نحوه ی دفاع در پرونده ی اعسار

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من همسرم ورشکست شده از چکهای من در بازار استفاده میکرد که حدود 6 میلیارد چک دست اشخاص مختلف دارم باتوجه به اینکه کارمند بیمارستان هستم حقوق ثابت ده میلیونی دارم و هیچ مالی هم ندارم آیا قاضی میتواند اعسار من را جوری بزند که از درآمد من بیشتر باشد؟ من واقعا نگران هستم اگه اقساط زیاد برای من درنظر بگیرند چه کاری میتونم کنم؟ فعلا دو چک 340 تومنی من به اجرا گذاشته شده
در جلسات اعسار چه چیزایی اهمیت داره عنوان کنم چون واقعا هیچ پولی ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بستگی به دفاعیات و مستندات شما دارد.اگر اقساط زیاد بود تجدیدنظرخواهی کنید.در اعسار صحبت های شهود و لیست اموال و دارایی های فرد اهمیت دارد.اگر خدای نکرده بیمار هستید،وام دارید،اجاره پرداخت می کنید و... مدارک آن ها را ارایه دهید.