سن فرزند پسر خود را بفرمایید؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام .به تازگی ازهمسرم طلاق گرفتم یه پسر4ساله دارم از جلسه اول دادگاه طلاق 4ماه میگذره وتواین مدت پدرش نفقه شو نداده شرایط مسکن هم ندارمو پدرم حمایت مالی ازم نمیکنه پسرم هم اوتیسم داره که پولی ندارم درمانشو پیگیری کنم.اگر بخوام پسرمو به پدرش بدم چیکار باید یکنم ؟راهی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر فرزند شما ( پسر )بیش از 7 سال باشد تا 18 سال قانونا تحت حضانت پدر است مگر خلاف آن پدر و مادر با هم توافق نمایند و نفقه فرزند هم با پدر است مگر خلاف آن توافق نمایند در واقع در دادنامه طلاق باید راجع به حقوق فرزند مشترک تعیین تکلیف گردد اگر در حال حاضر توان مالی نگهداری فرزند را ندارید میتوانید نفقه فرزند را به صورت علی حده درخواست نمایید و با ارجاع امر به کارشناس نفقه بر اساس شرایط پدر و فرزند تعیین میشود و همین حکم می‌تواند مبنا در دادنامه طلاق باشد اگر هم شرایط نگهداری از فرزند را صرف نظر از مسایل مالی ندارید که حتما باید پیرامون این موضوع با پدر فرزند که ولی فرزند میباشد توافق نمایید چو‌رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی