آیا باید الباقی حق الوکاله وکیل پرداخت شود ؟

دسته بندی : حقوقی | وکالت
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام شاکی خصوصی مرتبط با دعوا داشتیم وکیل گرفتیم حق الوکاله شد 10 میلیون تومن نصف پرداخت کردیم مابقی بعد اتمام کار قرارشد پرداخت شود ولی متاسفانه او هیچ کاری نتوانست انجام دهد وحکم برایم صادر شد خودم شخصا ضایت شاکی را گرفتم حالا وکیل مابقی حق الوکاله را می‌خواهد در صورتی که هیچ کاری برایم نکرد میتوانم بقیه حق الوکاله را پرداخت نکنم؟واو از ما شکایت کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام امر وکالت بشرط فعل است ونه بشرط نتیجه مگر اینکه بین شما و وکیل امر وکالت بشرط نتیجه بوده که در این صورت مستحق عودت حق اوکاله. و نپرداختن الباقی حق الوکاله هستید.موفق باشید.