طلاق به دلیل کتک زدن همسر

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایا عکس وفیلم گزفتن از چت مدرک حساب میشه ونزدیک 3سال اصلا بامن رابطه نداره شوهرم خونه خیلی کم میاد بعدالان فهمیده من یه دوست اجتماعی دارم کتکم میزنه میگم طلاق قبول نمیکنه توافقی مریصه منونمیخای چرا طلاق نمیدی الان شمایه راه حل به من بگید چیکارباید بکنم که طلاق بگیرم وتاجای ممکن مهریه مو بگیرم ومیگه باید بدم توپزشک قانونی سکس داشتی توبااون الان نمیدونم چیکارکنم وخودم چندباز مچ گرفتم باچندنفرهمین الانم هرشب میره خونه یه خانم دیگه به بهانه کار

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم دفعه ی بعد که اقدام به کتک زدن کرد با کلانتری تماس بگیرید تا صورتجلسه کنند و شکایت ضرب و جرح مطرح کنید و وقتی حکم آن را گرفتید ،دادخواست طلاق به واسطه ی عسر و حرج مطرح کنید.