فروش ملک دارای مستاجر توسط مالک

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده یه مغازه خریدم که مالک تو قولنامه امضا کرد که مستاجر تا قبل سند زدن بلند میشه بعد امضا چند روز بعد گفت حواسم نبوده یک ماه دیگه تو قولنامه اش هست که باید بشینه و من کل پول رو دادم تا سند بزنه و بهم گفت هیچ حساب کتابی با مستاجر نداره اما حالا که وقت مستاجر تمام شده میگه تا مالک قبلی پول پیشم که 30 میلیون هست نده پا نمیشم برو هرکاری دلت میخاد بکن خود مالک قبلی هم میگه اون وسیله هاشو تخلیه کنه من بیام پولشو بدم من موندم این وسط بلاتکلیف آیا حق دارم برم قفل بزنم درمغازه دیگه اجازه ندم درشو باز کنه یا برم از کدوم یکیشون شکایت کنم من بیشتر با مستاجره مشکل دارم که غد و یکدنده است میدونه من شکایت کنم طرف حسابم مالک قبله اما راه دیگه ای داره مستاجره روش کم بشه ؟مالک قبلی میگه میام پولو میدم ولی این پا نمیشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما با توجه به اتمام قرارداد مستاجر ،علیه وی دادخواست دهید.مسئله ی پول را خود طرفین باید بین هم حل کنند.