منظور دقیق شما از سپردن چیست؟ آیا طی مبایعه نامه قدرالسهم خود را منتقل نمودید؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ملکی داریم که دو پلاک ان ارث ویک پلاک ملک بنام من وبرادرم ولی مشاع وبصورت سویت اپارتمان دایر میباشد 97من زندانی شدم وسهم خودم را به برادرم سپردم که ازمحل درامد ان خانواده من را ساپورت کند وردمال من را بدهد تا ازاد شوم تا اخر401منتظرشدم دیدم نه تنها فکرپرداخت وازادی من نیست بله تا کنون ریالی هم به خانواده ام نداده که موجب جدایی ما میشود حالا هم که امدم بیرون به عناوین مختلف از تحویل ملک امتناع میکنه ایا میتوانم قانونا اقدام نمایم و اجرت امثل ایام تصرف را هم میشود گرفت ضما وقتی مرا گرفتند فرصت نوشتن نشد اما شاهد بیش از 10نفر میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر توافق فیمابین شما و برادرتان در قالب یک قرارداد یا توافق نامه تنظیم شده باشد طرفین موظف به اجرای شروط و تعهدات قراردادی میباشند و ضمانت اجرای عدم پایبندی به شروط الزام طرف مقابل به انجام تعهدات قراردادی ست اما اگر توافقی در میان نبوده و با شهادت شهود نیز قابل اثبات نباشد شما همچنان شریک مال مشاعی هستید و میتوانید اجره المثل ایام تصرف برادرتان و یا حساب دوره مشارکت را از ایشان طلب کنید و حقی را از دست ندادید