اجازه مقام قضایی جهت ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

نحوه اثبات عدم بکارت در اجازه ازدواج
برای ثابت کردن باکره نبودن دختری که میخواهد بدون اجازه ی پدرش ازدواج کند حتما باید از مراجع قضایی به پزشک مراجعه کرد؟
یا با داشتن نامه متخصص زنان کفایت می‌کند.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر اذن در ازدواج به لحاظ باکره نبودن واثبات آن از طریق پزشکی قانونی به دادگاه تقدیم نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید