علت تردید به فرزند اصلی خانواده نبودن را بفرمایید؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از كجا ميتونم متوجه بشم كه من يا فرزند خوانده هستم يا فرزند اصلي ؟در اصل كجا ثبت ميشه؟
واينكه اگر پدرو مادر بچه خود را به بهزيستي بسپارن و به فرزندخوندگي بره بعد مركشان اموالشان به كي ميرسه در صورتي كه اون فرزند خوانده هيچ اطلاعي از پدر واقعي خود نداشته باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مراتب فرزند خواندگی طی تشریفاتی که اداره بهزیستی پس از احراز صلاحیت والدین انجام می دهد منتج به دستور دادگاه جهت اصدار شناسنامه میگردد و در تنظیم شناسنامه فرزند خوانده اثری نیست اما در دفاتر و مستندات ثبت احوال این دستور دادگاه به عنوان مستند وجود دارد فرزند خوانده می‌تواند پس از اطلاع از این مهم به اداره بهزیستی مراجعه و اسناد را بررسی نماید فرزندانی که توسط والدین به این اداره تحویل می‌گردند اسناد هویتی در پرونده بهزیستی موجود است اما سایر موارد مستندات وجود ندارد مگر حسب احتمال و تصادف طرفین با هم مواجه گردند که تنها راه قطعی جهت تشخیص هویت فرزند و والدین ازمایش DNA هست ترکه متونی که ورثه ای نداشته باشد به حاکم می‌رسد