راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | تمکین
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید سوالی داشتم اگراقایی که درحال جداشدن ازهمسرشون هستن ونفقه راپرداخت میکنه ولی هنوزعدم تمکین نیومده ومهریه روهم دادگاه تععین کرده ولی هنوززوجه اعتراض داده وجواب قطعی نیومده عدم تمکین چقدرطول میکشه واینکه این اقا الان حسابش تحت نطردادگاه هست یانه چون میخوادمقراری ارز خریداری کنه وبه خارج ازکشور سفرداره مشکلی براش به وجودمیادیانه ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر خانم در صورتی که حکم الزام به تمکین در موردش صادر شود وآن حکم را اجرا نکند مستحق دریافت نفقه نیست. حکم الزام به تمکین باید دادگاه خانواده رای صادر کند ودرصورت عدم تجدیدنظرخواهی وقطعیت حکم باید درخواست اجراییه بدهید وپس از گذشت 10 روز از درخواست اجراییه اگر خانم تمکین نکند نفقه به او تعلق نمی گیرد . درصورتی که سوالی دیگری در این زمینه برایتان وجوددارد تماس بگیرید.