دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت‌بخیرببخشیدچندسال‌پیش‌یه‌تیکه‌زمین‌اززن‌عموم‌وپسراش‌خریدم‌‌اون‌موقه‌ازهمشان‌تومهظرامضاگرفتم‌‌‌حالازن‌عموم‌به‌رحمت‌خدا‌رفته‌وعموم‌قبل‌خریدمن‌فوت‌شده‌‌‌پسراش‌5تان‌دختراشم‌5‌تاس‌حالاهمشان‌امضابرای‌سند‌کردن‌جز‌یکی‌از‌پسراش‌‌به‌دلایلی‌نمیاد‌امضا‌بکنه‌حالاچیکارش‌کنم‌برم‌ازدستش‌شکایت‌کنم‌ممنون‌میشم‌

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید.