اشتباه در نگارش قرارداد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام یک واحد آپارتمان بصورت پیش خرید خریدارینمودم که در قسمت خسارت روزانه برای فروشنده مبلغ 200هزار تومان نوشته شده وبرای خریدار اشتباه دویست میلیون تومان که متصعدی املاک چندین بار به فروشنده اعلام کرده که جهت اصلاح به اطلاع داده ولی فروشنده امتناع می و زرد ولی نامه عادی به اینجا نب داده که اشتباه از طرف املاک تحریر شده و مبلغ کل ثمن معامله حدود 6میلیارد می باشد که 2 میلیارد همزمان با نوشتن قرارداد پرداخت شده و یک میلیارد قرار بوده همزمان با اجرای سقف آخر پرداخت شود درصورت گرفتن کد رهگیری که نصف مبلغ در سقف دوم واریز شده الباقی مبلغ حدوا 2ماه تاخیر در پرداخت داشته شرط اخذ کد رهگیری داشته که هنوزم انجام نشده ایا خسارت براساس دویست میلیون تومان میباشد ویا دویست هزار ایاخللی مباینامه ویا فسخ خللی وارد میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورت اثبات اشتباه در نگارش قرارداد اراده واقعی طرفین ملاک عمل خواهد بود و برای اثبات اشتباه شهادت املاک و شهود قرارداد واجد اهمیت است.