دادخواست استرداد اموال منقول

دسته بندی : خانواده | نفقه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اقا هستم و نزدیک پنج‌ماهه ازدواج کردم و مهریه ام یه شاخه گل‌ کردم و برای وام ازدواج ، ازدواج کردم و بخاطر اختلاف سنی و شرایط اجتماعی همسرم برای بنده یه سری وسایل خانه رو هدیه گرفتن و الان گفتن اگه طلاق بخوای بگیری همه وسیله هارو ازت میگیرم و نفقه رو هم باید بدی الان میخوام بدونم‌که میتونه کاری بکنه آیا ؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله پرداخت نفقه ی زوجه با زوج است و وسیله ها هم قابل پس گرفتن است.