الزام تنظیم سند ملک فاقد سند

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یه ملک 6 دانگ مسکونی را که دارای دومالک به صورت 3 دانگ 3 دانگ است و دارای سند میباشد میشود 3 دانگ ان را بصورت قولنامه ی محضری فروخت ؟ملک به دلیل تخلف ساخت غیر مجاز در حیاط ان در حال حاضر قابلیت انتقال سند ندارد اگر 3 دانگ این ملک را بنده قولنانه ایی در محصر بخرم صاحب 3 دانگ ان میشوم یا همچنان مالک ان صاحب سند میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حتی اگر ملک سند نداشته باشد پس از فروش آن دیگر شخص فروشنده مالک ملک نیست ولیکن چون ملک فاقد سند رسمی است مالک می‌تواند در خصوص فروش آن به شخص ثالث نیز اقدام نماید و این ریسک را دارد