آیا مال مورد نظر در مالکیت مادر شوهر است یا ارثیه پدر همسر میباشد؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید...مادر شوهرم میخواهد غرث خودش را بمام دوتا از فرزندانش بکند در صورتیکه همسر من هم از ایشان ارث میبرن ولی اون دونفر مادر شوهرم رو پر کردن که به همسر من ارث نده...خالا من میتونم از طریق مهریه ام توقیف اموال کنم تا اونها نتونن اینکار رو بکنن؟؟؟؟ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود تقسیم مال تا زمانی که فردی در قید حیات است ارثیه نیست هر انسانی مسلط بر اموال خود هست و می‌تواند مال خود را به هر نحو که تمایل دارد در زمانی که در قید حیات است به هر شخصی واگذار هبه صلح و .. نماید اما اگر وصیت بر اموال خود نماید و یا وصیت کند به فلان فرزندم مالی نرسد و .. این وصیت تا ثلث اموال صحیح است بحث اجرای مهریه هم زمانی موضوعیت پیدا می‌کند که مادر همسر شما به رحمت خدا رفته باشند و سهم الارث استحقاقی همسر شما با اجرای مهریه قابل توقیف است