میشود در مرحله اجرای احکام، اختیارات وکیل را محدود مرد

دسته بندی : حقوقی | وکالت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایا میشود با فرستادن یه لایحه به ریاست اجرای احکام اختیارات وکیل رو در مورد اون پرونده محدود کرد بدونه عزل کردن وکیل مثلا وکیل حق نداشته باشه شماره حساب خودش رو به اجرای احکام بده یا بره فیش واریزی رو از اجرای احکام بگیرد تا برود حسابداری دادگستری پول به حساب او واریز بشه ایا میشه همچین کاری انجام داد تا اختیاراتش محدود بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، در هنگام تنظیم قرارداد وکالت قسمت اختیارات وکیل یک گزینه هست مبنی بر وکالت در اخذ محکوم‌به، شما میتوانید این گزینه را حذف کنید.