مطالبه سهم الارث بعد از فروش ماترک توسط بعضی از وراث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر و خسته نباشید
مادر بزرگ من از سمت پدری فوت کرده و هفت تا خواهر برادر داشته پدرش یه زمینی ارث گذاشته برای بچه هاش هفت تا خواهر برادرای مادر بزرگم زمین رو بعد فوت مادر بزرگ میفر‌وشنش و بدون اجازه یا امضا از وراث مادر بزرگم که عمو و عمه و پدر من هستن بدون اجازه از ماها زمین رو میفروشن اینم بگم مادربزرگم بعد پدرش فوت کرد،سوال بنده دو تا ست
( یکی از بردارهای مادربزرگم دادگاه رفته س و پرونده داره
و با شناسنامه و کارت ملیش پول شویی شده و مقصر شناخته شده س‌ )
آیا الان ما بخواییم ارثیه یک سهم از هشت سهم مادر بزرگ مون رو بگیریم میتونیم!؟
دوم اینکه اگه بخواییم بگیریم برای اون برادره مادربزرگم که شرایطش رو زندان رفته با کارت ملیش پول شویی شده گفتم مشکلی پیش نمیاد!؟
ممنون لطف می‌کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، ورثه مادربزرگ میتوانند سهم الارث مادربزرگ را به طرفیت خواهر و برادرهای مادربزگ مطالبه کنند و مطالبه سهم الارث مشکلی برای برادر مادربزرگ پیش نمی‌آورد و صرفا محکوم به پرداخت سهم الارث مادربزرگ میشوند.