وصیت بر عدم فروش خانه معتبر است؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم در وصیت نامه قید کرده تا زمان زنده بودن مادرم خانه را نفروشید.وصیت نامه محضری نیست و فقط به امضا متوفی و شهود رسیده .مادرم زنده هست .ایا درمقابل ادعای برادرم برای 3 دانگ منزل و قصد فروش وی با توجه به وصیت نامه میتونیم جلوی فروش رو بگیریم ؟ تا مادرم در منزل شوهرش زندگی کنه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیر متاسفانه نمی توانید جلوی فروش را بگیرید.بهترین راه توقیف منزل توسط مادر برای مهریه است.