رای بدوی طلاق به درخواست زوج صادر شده؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام همسر بنده درخواست مهریه دادن که تقسیط شده و من نیز درخواست طلاق دادم حالا که رای بدوی اومده من و محکوم به رابطه خارج از ازدواج کرده و توی درخواست تجدید نظر همش اصرار به ادامه زندگی با بنده داره علت این همه اصرار چیست و روی حق و حقوقش هم اعتراض زده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود دادخواست طلاق به درخواست زوج پس از تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه نیازمند اذن و رضایت زوجه نیست بنابراین رای بدوی شما در مراجع عالی تایید خواهد شد و انگیزه زوجه در نقض رای تاثیری در نتیجه محکمه نخواهد داشت