تعهد به عدم فروش ملک مشاع

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
منزلی که در اون ساکن هستیم 3 دنگ 3 دنگ بنام من و مادرمه
میخوام به مادرم وکالت بدم که تا زمانی که در قید حیات هستن حق فروش نداشته باشم که خیالش راحت باشه از محل سکونتش.
ولی ایشون هم نتونه بدون اجازه من برای 3 دنگم تصمیمی بگیره. صرفا برای خیال راحتش میخوام وکالت بدم که مطمئن بشه قصد فروش ندارم
باید چیکار کنم کجا برم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

حتی به فرض اعطای وکالت هم شخص موکل از انجام مورد وکالت ممنوع نمیشود. اما امکان تعهد به عدم فروش سهم شخص در مال مشاع برای مدت معین وجود دارد.