شمول قانون کار بر پرستار بچه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من چند سال برای بچه هام پرستار کودک داشتم هیچ قراردادی بین ما نبود فقط سفته به میزان 20 میلیون از ایشان گرفتم .از دی ماه گذشته پرستار گفت توانایی کار ندارد و من هم دخترم را مهد کودک گذاشتم الان شاکی شده که عیدی و سهولت و حق مرخصی واینکه بیمه نشده الان من باید چکار کنم چون هر سال حقوقش رو بیشتر دادم و4 سال پیش بچه های من بوده البته در ماه به میزان دو هفته و تا وقتی رفته ادعای نداشته وحقوقش توافقی بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

پرستار مورد اشاره داراب رابطه تبعیت بوده و از کلیه حقوق کارگران نظیر بیمه، عیدی و ... بهره مند خواهد بود.