طرح دعوای نفی ولد در مدت عرفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | نفی نسب
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
همسر بنده بیست روزه زایمان کرده ودر طول دوره بارداری بسیار مشکوک بود چون با فردی معتاد و اسو پاس رابطه داشته و گویا از اون باردار شده الان ک بیست روز گذشته ب من گفته و من نیز شناسنامه کودکو ب نام خودم بدون اطلاع گرفتم
الان حکم همسر من و اون فرد چیه
از کجا باید شروع کنم برم تست دی ان ای بدم خودم و یا شکایت کنم با حکم تست بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید دعوای نفی ولد (نفی نسب) مطرح نمایید منتهی دعوا تخصصی بوده و نیاز به مشورت مفصل باوکیل دارید مهم ترین مشکل دعوای شما این است که شناسنامه گرفته اید چراکه این عمل به نوعی اقرار ضمنی به ابوت شماست. 2 نکته مهم این است که متوجه شدن شما از این قضیه پس از اخذ شناسنامه برای فرزند باشد و دعوا را باید از زمانی که متوجه قضیه شده اید سریعا مطرح نمایید .